Windows Live Messenger 8.0 - PALUN AIDAKE!!
Windows Live Messenger 8.0 - PALUN AIDAKE!!
Täpsemalt: Ma kasutan Windows Live Messenger 8.0.0787.00'i. Kõige uuemat versiooni ma ei kasuta kuna see ei avanenud.
msn avaneb, kuid sisselogides jookseb kokku.
Olen teinud troubleshooterit ja see ütleb mulle nii:
Your hosts file contains Windows Live Messenger related entries wich may interfere with name resolution.
"Repair"'i kasutamine ei aita :S Olen proovinud ka 7.5-te aga sellega täpselt sama probleem.
LISAKS: Kusjuures minu ühenduse seadetes näitab et ma pole ühendatud .NET servisesse
See viga on mu arvutis pea nädal... Praegu pean kahjuks kasutama e-buddy webmessenger... Mis mulle üldse ei meeldi.
Tänud Ette...
Bjoosu
msn avaneb, kuid sisselogides jookseb kokku.
Olen teinud troubleshooterit ja see ütleb mulle nii:
Your hosts file contains Windows Live Messenger related entries wich may interfere with name resolution.
"Repair"'i kasutamine ei aita :S Olen proovinud ka 7.5-te aga sellega täpselt sama probleem.
LISAKS: Kusjuures minu ühenduse seadetes näitab et ma pole ühendatud .NET servisesse

See viga on mu arvutis pea nädal... Praegu pean kahjuks kasutama e-buddy webmessenger... Mis mulle üldse ei meeldi.
Tänud Ette...
Bjoosu
niipalju kui mina tean peab .NET sees olema et msnni saada,kas sa kuidagi sisse lülitada seda ei saa või? mis os sul on xp? siis mine windows updatesse ja vaata kas seal sellist asja naq microsoft .NET framework on mul isiklikult 3 versioon kuid 2 peaks ka töötama wlm-iga
Viimati muutis Olavi, Reede, 08 September 2006, 16:45, muudetud 2 korda kokku.
Mul õnnestub nagu korraks kiiresti sisse logida ja siis jookseb kokku. Ma olin kärme ja jooksin kohe Ühenduse seadetesse... ja näitas et ma olen ühendatud .Net Messenger Service'sesse. mm... ja mind ikka huvitab see hosts failide värks... kas asi võib nendes olla?!?!?! ?!?! Ja mingi .Net Framework mul on
Ma tõesti loodan et suudate mind aidata... olen igasuguseid asju proovinud

Ma tõesti loodan et suudate mind aidata... olen igasuguseid asju proovinud

tead mis tee,mine C:/windows/system32/drivers/etc ja vaata kas seal on selline fail naq hosts.msn kui on ava see notepadiga tee seest tühjaks ja salvesta ning proovi siis sisse logida
Viimati muutis Olavi, Esmaspäev, 11 September 2006, 14:06, muudetud 1 kord kokku.