Windows Live Messenger 8.0 - PALUN AIDAKE!!

Küsimused ja probleemid messengeri kohta.
Vasta
Bjoosu

Windows Live Messenger 8.0 - PALUN AIDAKE!!

Postitus Postitas Bjoosu »

Täpsemalt: Ma kasutan Windows Live Messenger 8.0.0787.00'i. Kõige uuemat versiooni ma ei kasuta kuna see ei avanenud.
msn avaneb, kuid sisselogides jookseb kokku.
Olen teinud troubleshooterit ja see ütleb mulle nii:
Your hosts file contains Windows Live Messenger related entries wich may interfere with name resolution.

"Repair"'i kasutamine ei aita :S Olen proovinud ka 7.5-te aga sellega täpselt sama probleem.

LISAKS: Kusjuures minu ühenduse seadetes näitab et ma pole ühendatud .NET servisesse :roll:

See viga on mu arvutis pea nädal... Praegu pean kahjuks kasutama e-buddy webmessenger... Mis mulle üldse ei meeldi.

Tänud Ette...
Bjoosu
Kasutaja avatar
Olavi
Tarkvara Spetsialist
Tarkvara Spetsialist

Postitus Postitas Olavi »

niipalju kui mina tean peab .NET sees olema et msnni saada,kas sa kuidagi sisse lülitada seda ei saa või? mis os sul on xp? siis mine windows updatesse ja vaata kas seal sellist asja naq microsoft .NET framework on mul isiklikult 3 versioon kuid 2 peaks ka töötama wlm-iga
Viimati muutis Olavi, Reede, 08 September 2006, 16:45, muudetud 2 korda kokku.
Bjoosu

Mul õnnestub nagu korraks kiiresti sisse logida ja siis jookseb kokku. Ma olin kärme ja jooksin kohe Ühenduse seadetesse... ja näitas et ma olen ühendatud .Net Messenger Service'sesse. mm... ja mind ikka huvitab see hosts failide värks... kas asi võib nendes olla?!?!?! ?!?! Ja mingi .Net Framework mul on :roll:

Ma tõesti loodan et suudate mind aidata... olen igasuguseid asju proovinud :roll:
Kasutaja avatar
Olavi
Tarkvara Spetsialist
Tarkvara Spetsialist

Postitus Postitas Olavi »

tead mis tee,mine C:/windows/system32/drivers/etc ja vaata kas seal on selline fail naq hosts.msn kui on ava see notepadiga tee seest tühjaks ja salvesta ning proovi siis sisse logida
Viimati muutis Olavi, Esmaspäev, 11 September 2006, 14:06, muudetud 1 kord kokku.
Bjoosu

ei ole faili hosts.msn aga seal oli lihtsalt kaks hosts kausta. ´
Aga kummaski pole isegi sõna msn sees...
Viimati muutis Bjoosu, Esmaspäev, 11 September 2006, 18:05, muudetud 1 kord kokku.
Vasta