Probleem Windows Live Messengeri käivitamisel
Probleem Windows Live Messengeri käivitamisel
Probleem Live messengeri käivitamisel.
Tahan avada messengeri aga peale klikkimist ei midagist, olen proovinud uuesti installida ka aga ikka ei midagist. Milles probleem võiks olla, oskab keegi aidata?
Tahan avada messengeri aga peale klikkimist ei midagist, olen proovinud uuesti installida ka aga ikka ei midagist. Milles probleem võiks olla, oskab keegi aidata?
Viimati muutis Pistik, Laupäev, 15 September 2007, 13:10, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Teema pealkiri
Põhjus: Teema pealkiri
Re: Probleem Windows Live Messengeri käivitamisel
Sama siin.
Installeerisin WLMi arvutisse ja kui käima paned siis ei midagi. Device manager näitab, et programm töötab aga user interface puudub.
Palun aidake.
Installeerisin WLMi arvutisse ja kui käima paned siis ei midagi. Device manager näitab, et programm töötab aga user interface puudub.
Palun aidake.
- Pistik
- Ülemjuhataja
- Twitter: emolmesser
- Kontakt:
Kuidas see uuesti installimine välja nägi? Enne ikka maha ka lasid vana?calderon kirjutas:Probleem Live messengeri käivitamisel.
Ja mis versiooniga on tegu?
Uninstallimist olen teostanud nii Add/Remove programs'i abil kui ka CCleaner programmi kasutades. Kui ma lasen endale näiteks Messinger 7.5 peale siis kõik töötab hästi kuni ta käseb selle jõuga uuema vastu vahetada ja kui paned OK siis ta ise tõmbab vist WLM 8.1 alla.
Peale olen proovinud lasta nii WML 8.0i, Windows Live Messenger 8.1.0178 kui ka 8.5e. kõigil sama jama, et kui tööle paned siis midagi ei juhtu. isegi sisselogimise akent ei näita.
Kui CCleaneriga Issue analyse teha siis ta ütleb näiteks: "ActiveX/COM Issue. Proovin selle pildi kuidagi kuhugile üles panna ja lingi siia postitada.
Peale olen proovinud lasta nii WML 8.0i, Windows Live Messenger 8.1.0178 kui ka 8.5e. kõigil sama jama, et kui tööle paned siis midagi ei juhtu. isegi sisselogimise akent ei näita.
Kui CCleaneriga Issue analyse teha siis ta ütleb näiteks: "ActiveX/COM Issue. Proovin selle pildi kuidagi kuhugile üles panna ja lingi siia postitada.
mul sama jama
aga äkki keegi leiaks kiiresti lahenduse sellele küsimusele
aga äkki keegi leiaks kiiresti lahenduse sellele küsimusele
loomulikult tegin uninstalli, vahet ei ole mis versioon wlm on, ükski neist ei funka, isegi msn jukerdab, vahel võtab megalt aega enne kui sisse logib, algul nagu kiiluks kinni aga pool tundi oodata siis töötab aga arvutit ei saa vahepeal välja lülitada seljuhul