Miks ei näita msn live messenger teiste veebikamerat
Miks ei näita msn live messenger teiste veebikamerat
Paljudel mu sõpradel on sama probleem. Kas keegi oskab aidata?? Näitab et on ühendatud aga pilti ette ei tule.
Ago
Ago
pmst mul sama jama, aga ka MSN Messenger 7.5'ga. Olen mitme inimesega proovinud, nemad minu oma näevad, aga mina neid mitte, ainult heli on kuulda.Michelinimehike kirjutas:need probleemid tekkisid vist just Windows Live Messenger 8.1 tulekuga?

Viimati muutis Urmo, Kolmapäev, 25 Aprill 2007, 17:38, muudetud 1 kord kokku.
Re: Miks ei näita msn live messenger teiste veebikamerat
Suht halb, keegi võiks selle vea ära parandada 

isegi kui installid 7.5, siis sisse logides hüppab link ette, et uuenda messengeri.
ehk siis ei saa kasutada WinXP-ga enam vanemaid variante.
ja mul ka probleem webcamiga. teisi näen, aga teised mind ei näe
ehk siis ei saa kasutada WinXP-ga enam vanemaid variante.
ja mul ka probleem webcamiga. teisi näen, aga teised mind ei näe

xp saab neid kasutada kui kasutada seda varianti http://emol.be/foorum/viewtopic.php?f=3&t=644#p1626
aga weebikaameraga on jah probleeme, pooled msni versioonid on tegelikult selles suhtes vigased
aga weebikaameraga on jah probleeme, pooled msni versioonid on tegelikult selles suhtes vigased
Kui leiate vigu ,andke teada: https://www.pistik.net/foorum/viewtopic.php?f=60&t=715
Pistik.net Meeskond!
Pistik.net Meeskond!
installisin endale ka siis WLM 9, lootsin et webcam'i probleemid ehk kadunud, kuid ei
mina teisi näen, aga teised mind mitte. ehk kui beeta versioon ära kaob, siis ...loota võib

mina teisi näen, aga teised mind mitte. ehk kui beeta versioon ära kaob, siis ...loota võib

jh viimasete versioonidega ei ole suudetud seda viga parandada
Kui leiate vigu ,andke teada: https://www.pistik.net/foorum/viewtopic.php?f=60&t=715
Pistik.net Meeskond!
Pistik.net Meeskond!
Mul on webcam töödanud kõikide versioonidega (va 8.1), äkki on probleem teil rauas?
siis on ikka tõsine värk ju nii paljudel ei tööta
Pistik.net Meeskond!
Pistik.net Meeskond!
ei tahaks seda hästi uskuda, alles sai uus läpakas ostetud. ei töötanud vanaga ei tööta ka praegusega.
pole vist mõtet võrdlust tuua, et skypega töötab kõik, või mis
pole vist mõtet võrdlust tuua, et skypega töötab kõik, või mis

- vovka112
- Uus kasutaja
- Kontakt:
live messenger 8.1 on praak palun vahetage välja mul endal 9.0 beta ja ei kaebaks et midagi jama. kõik töötab magu peab ja ei mingit küssat. paljudel olen vahetanud msn 7.0 , 7.5
, 8.0
, 8.1
, 8.5
välja msn 9.0 vastu ja kiidavad seda lausa nii et jh soovitan kas 8.5 (on eesti keelne ka olemas) või 9.0 (ainult inglis keelne). eks ise vaadake.

Kahjuks on 9.0 alles BETA nii et igasugu vigu võib seal esineda 

- Pistik
- Ülemjuhataja
- Twitter: emolmesser
- Kontakt:
Päris praagiks seda pidada ei saa, muidu poleks ka ametliku väljastust tehtud. Lihtsalt 8.1 versiooni puhul esineb teatud tarkvara ja riistava vahelisi konflikte mis takistavad programmi probleemivaba tööd.vovka112 kirjutas:live messenger 8.1 on praak palun vahetage välja mul endal 9.0 beta ja ei kaebaks et midagi jama. kõik töötab magu peab ja ei mingit küssat. paljudel olen vahetanud msn 7.0 , 7.5, 8.0
, 8.1
, 8.5
välja msn 9.0 vastu ja kiidavad seda lausa nii et jh soovitan kas 8.5 (on eesti keelne ka olemas) või 9.0 (ainult inglis keelne). eks ise vaadake.
![]()
Ja nagu Priit^ mainis on 9.0 alles beeta ehk siis testversioon kus võib esineda veel tõsisemaid vigu mis võivad nii riistava ja tarkvara kahjustada.