Windows Live Messenger ei tee häält.

Küsimused ja probleemid messengeri kohta.
Vasta
Kasutaja avatar
Pistik
Ülemjuhataja
Twitter: emolmesser
Kontakt:

Postitus Postitas Pistik »

Vaata oma Messenger'i kontrollpaneeli Tools>Options>Alerts and Sounds. Kuidas seal nende linnukestega seis on. Kui halvasti, siis pane kõik linnukesed kastidesse ja vaata mis edasi juhtuma hakkab.
maxo

Postitus Postitas maxo »

Mul sama jama 7.5ga....muidu kõik hääled olemas,aga nudge,sissetulevad kontaktid,vastused on vaiksed.Hakkas peale pärast seda,kui olin installinud Live Messengeri ja lisaks veel mingi plugina,mis lasi saata hulgi nudgesid....Live versioon ei meeldinud,seega võtsin selle maha ja panin uusima 7.5 versiooni tagasi!

...proovisin seda ka uuesti tõmmata,aga ka remontvariant ei aidanud!???
vaatleja

Postitus Postitas vaatleja »

maxo kirjutas:Mul sama jama 7.5ga....muidu kõik hääled olemas,aga nudge,sissetulevad kontaktid,vastused on vaiksed.Hakkas peale pärast seda,kui olin installinud Live Messengeri ja lisaks veel mingi plugina,mis lasi saata hulgi nudgesid....Live versioon ei meeldinud,seega võtsin selle maha ja panin uusima 7.5 versiooni tagasi!

...proovisin seda ka uuesti tõmmata,aga ka remontvariant ei aidanud!???
Windows Live Messengeri install eemaldab registrist vastavad võtmed mida on vaja, et 7.5 hääled toimiks. Pead uuesti registrisse lisama need.
Võid tõmmata minu serverist .reg faili mis selle ära teeb http://fsphost.com/trini/MSN_sounds.reg
Vasta