Paar probleemi MSN 7.5..
Paar probleemi MSN 7.5..
Kõigepealt ei tööta see -What I`m listnening To ja siis ei saa kuidagi Multi MSN-i tööle- olen mitu korda uninstallinud ja siis uuesti installinud aga ei midagi- milles probleem?
Wmp 10 on playeriks ja multi funktsiooni koht ootaks abi selles suhtes et- nagu ma aru saan peaks saama sisse logida mitu kasutajat ühest arvutist ja üheaegselt
Aga ei oska seda teise kasutaja kt-d ja parooli kuhugi sisestada, äkki juhendate kuidas see multi MSN töötab 

Viimati muutis mixmax, Laupäev, 25 Märts 2006, 20:12, muudetud 2 korda kokku.
- Pistik
- Ülemjuhataja
- Twitter: emolmesser
- Kontakt:
Kontroll paneelis on olemas selline koht kust saab sisse ja välja lülitada -What I`m listnening To funktsiooni ja lisaks veel ka personal message reale klikates peaks avanema valikud selle sisse ja välja lülitamiseks.
Multi funktsiooni puhul tuleb lihtsalt MSN ikoonile klõpsata uuesti ja avaneb teinegi programmi aken ja ikoon system try'l.
Multi funktsiooni puhul tuleb lihtsalt MSN ikoonile klõpsata uuesti ja avaneb teinegi programmi aken ja ikoon system try'l.
Oh oleks see siis nii lihtne
...
Olen kõiki neid variante juba korduvalt proovinud....
Olgu selle MultiMSN iga kuidas on aga see pleyeri värk on ikka väga kahtlane- WMP peaks ju ta vabalt töötama... mingi jama igatahes on
Ma ei saa aru miks tulevad kõik seaded automaatselt tagasi peale MSN-i uninstalli/installi- ega ma kogu win-i ei pa sellepärast uuesti installima
-
EDIT- selle pleieri värgi sain tööle- viga polnud messengeris vaid hoopis MediaPlayeris- oli vaja messengeri plug-in sisse lülitada
aga multiMSN funktsiooni pole ikka veel tööle saanud- ei te mida seal vaatama peaks 
EDIT `2 nüüd sai ka multi funktsiooni tööle- aga kuidas ei oska selgitada- ühekorraga funkkas ja kõik

Olen kõiki neid variante juba korduvalt proovinud....
Olgu selle MultiMSN iga kuidas on aga see pleyeri värk on ikka väga kahtlane- WMP peaks ju ta vabalt töötama... mingi jama igatahes on

Ma ei saa aru miks tulevad kõik seaded automaatselt tagasi peale MSN-i uninstalli/installi- ega ma kogu win-i ei pa sellepärast uuesti installima

EDIT- selle pleieri värgi sain tööle- viga polnud messengeris vaid hoopis MediaPlayeris- oli vaja messengeri plug-in sisse lülitada

EDIT `2 nüüd sai ka multi funktsiooni tööle- aga kuidas ei oska selgitada- ühekorraga funkkas ja kõik

Viimati muutis mixmax, Laupäev, 01 Aprill 2006, 11:04, muudetud 4 korda kokku.