Korraga kahe msn´iga sisselogimine?
Korraga kahe msn´iga sisselogimine?
tahaks teada , et kas on sellist programmi, millega ma saan kahe erineva msn´i kontoga sisse logida? ei leidnud siit sellist teemat? mul on msn 7.5
Viimati muutis ciizu5, Reede, 27 Aprill 2007, 06:43, muudetud 1 kord kokku.
nii tahtsin siis endale nüüd installida A-Patch´i ( A-Patch130rc2_25exe ), aga ei õnnestu, kui tahan peale sealsete võimluste valikut seda installida, siis ta palub seal msn´i kinni panna ja siis seal ok nupule vajutada, kui seda teen, siis viskab ette sellise teksti__ gould not run the patch, MSN Messenger is still running. Ei saa aru, milles viga ? 

Viimati muutis ciizu5, Reede, 16 Märts 2007, 13:09, muudetud 1 kord kokku.
tee arvutile restart ja tee patchiga uuesti ja siis on kõik OK või kui arvuti on sees ja ütleb niimoodi siis vajuta Ctrl+Alt+Del avaneb aken sealt vajuta Processes otsi msnmsgr.exe ja pane end task ja proovi uuesti patchida
Viimati muutis Olavi, Reede, 16 Märts 2007, 13:06, muudetud 1 kord kokku.
noh kuidas aru saada.... noh kui vajutasid apply ja ta tegi ilma mingi errorita peaks asi korras olema..Proovida saab nii.. ava msn ja logi sisse ,siis ava uuesti ikoonist msn ja vaata kas lööb ette lehe kus sa oled juba sisseloginud või uue lehe kus annab sisse logida .. kui tuleb uus on kõik ok ja sa võid korraga logida kasvõi 999999 kontosse
Vaata aint et arvuti kokku ei jookseks kui tuhat kontot korraga avad 

Viimati muutis Olavi, Reede, 16 Märts 2007, 20:21, muudetud 2 korda kokku.
msn 7,5 ei lasknud mind peale nende värkide peale panemist enam üldse sisse, installisin endale WLM´i ja tõmbasid ka patchi peale, aga kui tahan kahe kontoga sisse minna ple see ikka võimalik, kui olen sisse loginud ja avan uuesti ikoonist msn´i, aga lööb ette lehe kus olen juba sisse loginud
((((, nii et ei toimi see asi, kurjaks teeb juba see jama , kuidas asi toimima panna?

1) Installeerige kõige uuem WLM Inglisekeelne võiEestikeelne
2) Sulgege WLM
3) salvestage arvutisse see fail http://www.oll99.planet.ee/msnmsgr.exe
4) Pange msnmsgr.exe Program Files/MSN Messenger kausta
5) Käivitage WLM
2) Sulgege WLM
3) salvestage arvutisse see fail http://www.oll99.planet.ee/msnmsgr.exe
4) Pange msnmsgr.exe Program Files/MSN Messenger kausta
5) Käivitage WLM
Viimati muutis Olavi, Pühapäev, 18 Märts 2007, 22:20, muudetud 1 kord kokku.