Uus valitsus andis Riigikogu ees ametivande

Uus valitsus andis Riigikogu ees ametivande

Uus valitsus andis Riigikogu ees ametivande

Eilsel erakorralisel Riigikogu istungil astus ametivande andmisega ametisse uus valitsus eesotsas peaminister Kaja Kallasega.

Uue valitsuse koosseisu kuuluvad peaminister Kaja Kallas, kaitseminister Hanno Pevkur, maaeluminister Urmas Kruuse, rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo, ettevõtluse ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan, haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas, justiitsminister Lea Danilson-Järg, riigihalduse minister Riina Solman, välisminister Urmas Reinsalu, keskkonnaminister Madis Kallas, kultuuriminister Piret Hartman, majandus- ja taristuminister Riina Sikkut, siseminister Lauri Läänemets ning tervise- ja tööminister Peep Peterson.

Teadupärast vabastas peaminister Kaja Kallas 3. juunil ametist Keskerakonna ministrid (loe ka: Kaja Kallas vabastas ametist kõik Keskerakonna ministrid) ning alustas läbirääkimisi valitsuse moodustamiseks erakond Isamaa ja Sotsiaaldemokraaliku erakonnaga (loe siit: Isamaa otsustas alustada koalitsioonikõnelusi Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatidega). 8. juulil jõuti kokkuleppele uue valitsuse moodustamiseks, loe siit lähemalt: Uue koalitsiooni moodustamises jõuti kokkuleppele.

Otseülekanne järelvaatamise võimalusega Riigikogu erakorralisest istungijärgust:

Uudise foto: Erik Peinar, Riigikogu Kantselei


Teema: Sotsiaaldemokraatlik Erakond, Reformierakond, Kaja Kallas, Erakond Isamaa, Eesti Valitsus

Lisas: pistik | Lisatud: 19.07.2022 08:52

Vaata lisaks

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm, esineb udu ja uduvihma

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm. Ennelõunal püsib kohati udu ja sajab uduvihma, hilisõhtul jõuab saartele vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal tugevneb Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul 5-10, õhtul rannikul puhanguti 15, saarte läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 9..12°C.

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm, mitmel pool sajab vihma

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul tekib kohati udu. Puhub lõunakaare tuul, pärastlõunal pöördub saartel läände ja loodesse 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C.

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused