Reformierakond kinnitas uue valitsusdelegatsiooni

Reformierakond kinnitas uue valitsusdelegatsiooni

Reformierakond kinnitas uue valitsusdelegatsiooni

Reformierakonna juhatus kinnitas erakonna tulevase valitsusdelegatsiooni koosseisu Kaja Kallase, Keit Pentus-Rosimannuse, Urmas Kruuse, Signe Riisalo ja Hanno Pevkuri.

“Lühiajalise valitsuse kokkupanemisel lähtusime printsiibist, et jaotame kohad partnerite vahel võrdselt. Seetõttu olime sunnitud osad ministrikohad partneritele loovutama. Kõik senised ministrid on vedanud valitsemisvankrit nendel rasketel aegadel ja saanud oma valdkondades suurepäraselt hakkama. Aitäh kõigile seni tehtu eest!” sõnas erakonna juht Kaja Kallas.

Reformierakonna valitsusdelegatsioonis jätkavad senistel kohtadel rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja maaeluminister Urmas Kruuse.

“Soovisin laua taha ministrina tuua senise Riigikogu aseesimehe Hanno Pevkuri, kellel on varasem kogemus sama kolmikliidu ajast. Hanno vahetab välja Kalle Laaneti. Suur aitäh Maris Laurile, Andres Sutile, Kalle Laanetile ja Liina Kersnale ning jõudu uues koalitsioonis jätkavatele ministritele,” ütles Kallas.

Uue koalitsiooni moodustavad Reformierakond, erakond Isamaa ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond, loe ka: Uue koalitsiooni moodustamises jõuti kokkuleppele

Veel täna hommikul teatas senine Reformierakonna valitus, et astub tagasi, loe ka: Valitsus otsustas tagasi astuda

Uuendus ministrikandidaadid on kinnitanud ka Isamaa ja Sotsiaaldemokraadid: Ka Isamaa kinnitas oma ministrikandidaadid, Sotsid kinnitasid samuti oma ministrikandidaadid

Uudise foto: Reformierakond


Teema: Reformierakond, Eesti Valitsus

Lisas: pistik | Lisatud: 14.07.2022 18:34

Vaata lisaks

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm, esineb udu ja uduvihma

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm. Ennelõunal püsib kohati udu ja sajab uduvihma, hilisõhtul jõuab saartele vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal tugevneb Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul 5-10, õhtul rannikul puhanguti 15, saarte läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 9..12°C.

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm, mitmel pool sajab vihma

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul tekib kohati udu. Puhub lõunakaare tuul, pärastlõunal pöördub saartel läände ja loodesse 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C.

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused