Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

2008. aastal Rootsis loodud populaarne fintech-ettevõte Trustly tõi kogu hasartmängumaailma revolutsiooni, alustades sisuliselt uut kasiinoajastut. Tänu Trustly loodud tehnoloogiale saavad mängijad registreeruda ja tehinguid sooritada märksa kiiremini, samas kui kasiino saab omalt poolt lahendada isikutuvastusega seotud mured kerge vaevaga.

Alljärgnevalt selgitame lähemalt, mida Pay N Play tehnoloogia endast kätkeb ning mida peaksid mängijad selle puhul arvesse võtma.

Mida Pay N Play endast kujutab?

Paljud netikasiinod, sealhulgas ka mitmed uuemad nimed nagu nähtavad siin veebilehel, tuginevad Pay N Play süsteemile, mis rakendub sisuliselt sellele, kuidas mängijad saavad kasiinos registreeruda ja sisse- ning väljamakseid sooritada.

Trustly loodud Pay N Play süsteemiga on kasiinod eemaldanud keeruka ja aeganõudva registreerumisprotsessi - nimelt, mängijad saavad kohe asuda õnnemängude juurde ilma, et oleks vaja otseselt "registreeruda". 

See ei tähenda aga anonüümset mängimist. Selle asemel, et paluda mängijal registreerumisankeedi täitmist, saab hoopis registreeruda ja end autentida panga vahendusel, logides kasiinosse Eesti internetipankade kaudu. Kuna iga mängija peab sisse logima omanimelise pangakonto vahendusel, eemaldab see ühtlasi võimaluse, et kasiinosse satub mängima keegi, kes seal ei tohiks viibida - iga mängija autenditakse tänu internetipangale.

Peamine põhjus, miks Trustly lõi Pay N Play tehnoloogia, peitub kasiinodes endis. Aeganõudev registreerumisprotsess ja isikutuvastus on tülikad nii mängijatele kui ka hasartmängude korraldajale. Seejuures viimased seisid silmitsi olulise probleemiga: aeganõudev registreerumine tähendas, et mänguhuviliste uudishimu jahtus ning nad otsustasid mängimise sinnapaika jätta. Trustly uuringu kohaselt otsustasid mängimisest loobuda suisa 24% mängijatest, kes olid registreerumisprotsessi alustanud - ilmselgelt oli tülikas ja aeganõudev protsess veenev faktor.

Sisuliselt on Pay N Play tehnoloogia liitnud omavahel sissemakse ja registreerumise, eemaldades samal ajal vajaduse käsitsi andmeid sisestada: isikutuvastus tehakse nö taustatoimingute raames. Pay N Play tehnoloogia eelised on olulised nii mängijatele kui ka kasiinole: mängijad ei pea enam kokku puutuma mahuka isiku- ja kontaktandmete jagamisega, samas kui kasiino saab garanteerida, et iga uus "registreerunud" mängija on samaaegselt ka reaalne kinnitatud kasutaja, kes on valmis mängimist alustama.

Uued online kasiinod on selle trendi ja tehnoloogiaga eriti kaasa läinud, nähes tehnoloogias potentsiaali säilitada rohkem mängijaid, selle asemel, et lasta mänguritel taluda keerukaid registreerumis- ja tuvastustoiminguid.

Pay N Play: kasulik ka mängijale

Suuremas plaanis tundub, et Pay N Play tehnoloogia on eelkõige kasulik kasiinole, kes saab sedasi vähendada võimalust, et inimesed lahkuvad kasiinost ilma sissemakset tegemata.

Küll aga pole olukord sugugi nii must-valge. Pay N Play populaarsuse võtmes on mitmed eelised, mille osaks saavad just mängijad. Need eelised on ka peamine põhjus, miks suurem osa värsketest kasiinodest ongi nö kiirkasiinod. Siinkohal toome välja paar olulisemat põhjust:

  • Kohene ligipääs mängudele - Enamus mängijaid ei viitsi tegeleda keeruka või pika registreerumisankeediga, seega ei pruugi nad saadagi oma mänguhuvi rahuldatud. Lihtne registreerumine tähendab, et ei pea enam muret tundma - mängusoovi korral saab ka reaalselt hüpata mängima.
  • Kõrgem turvalisus - Kuna kasiinosse tuleb end ühendada panga kaudu, on mängija andmed kaitstud ka pangapoolsete turvameetmetega.
  • Vähem isikuandmeid - Registreerumisankeedi puudumise tõttu pole vaja jagada nii palju kontakt- ja isikuandmeid nagu tavalises kasiinos. Muuhulgas pole vaja jagada oma kontaktandmeid, mida võidaks muidu kasutada hiljem turundussisu levitamiseks. 

Pay N Play tehnoloogia on ilmselgelt tulnud selleks, et jääda: võib vaid ootama jääda, kuidas Trustly kavatseb tööstust edasi revolutsioneerida.

Lisas: pistik | Lisatud: täna 08:36

Vaata lisaks

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Kuidas valida õige online kasiino: arvesta nende võtmepunktidega

2024. aasta seisuga on Eestis registreeritud üle 35 seadusliku hasartmängukorraldaja, kes kokku omavad rohkem kui 130 erinevat hasartmängulehte. Sellise valiku seas on keeruline orienteeruda isegi kogenud mängijatel.

Täna, 24. oktoobril 2024 on Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm

Täna, 24. oktoobril 2024 on Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, puhanguti kuni 15 m/s, õhtu poole läänekaare tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 10..14°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused