10 veidrat fakti Michael Jacksoni kohta

Kommenteeri - 10 veidrat fakti Michael Jacksoni kohta

10 veidrat fakti Michael Jacksoni kohta

10 veidrat fakti Michael Jacksoni kohta mida sa ei teadnud seni.

1. Michael Jacksoni hapnikuvoodi
Ilu püsimise ja eluea pikendamise eermärgil kasutas Michael Jackson magamiseks spetsiaalset hapniku toru. Hiljem annetas ta selle California meditsiinikeskusele kus seda kasutati terapeutilise abi pakkumiseks põletushaavadega patsientidele.


2. Michael Jacksoni näoga Egiptuse skulptuur
Flickr kasutaja mandalariangirl tegi Chicago muuseumis iidsest Egiptuse naisskulptuurist pildi. Hiljem ta spekuleeris selle üle, et kas Michael Jackson sai just sellest kujust inspiratsiooni oma plastiliste operatsioonide tarvis.


3. Jacksoni poolt patenteeritud gravitatsioonivastased saapad
Michael Jackson leiutas ja patenteeris erilist saapad, mis võimaldasid selle kandjal kallutada ennast ettepoole nii, et jäi mulje justkui ei mõjuks talle gravitatsioon. Jackson kasutas neid ka oma kuulsas "Smooth Criminal" muusikavideos.


4. Šimpans Bubble, Michaeli parim sõber
1985. aastal päästis Jackson Texase vähiuuringukliinikust kolme aastase šimpansi nimega Bubble. Sellest hetkest alates käis ahv temaga igalpool kaasas saades nii staarile kaaslaseks ja parimaks sõbraks. Šimpans kandis Jacksoniga sarnaseid riideid kui nad koos "Bad tour"'il tuuritamas käisid.
Vanemaks saades polnud, aga Bubble enam vabaduses ohutu ja nii asus ta elama loomade varjupaika. Jackson külastas oma armastatud lemmiklooma koos oma lastega hiljemgi ja siis muutus šimpans väga lapselikuks ja mängulustiliseks


5. Michael kannatas haruldase geneetilise haiguse all
Michael Jackson põdes haruldast geneetilist haigust nimega alfa-1 antitrüpsiin. Maailmas haruldast haigust põeb umbes 8000 inimest.


6. "Billie Jean" oli esimene mustanahalise artisti muusikavideo MTV ekraanil
Michael Jacksoni "Billie Jean" oli esimene mustanahalise artisti muusikavideo MTV ekraanil, 1983 aastal.

Video:

Billie Jean

7. Michael Jacksoni videomäng
Michael Jackson on videomängu Michael Jackson's Moonwalker mille arendas SEGA. Jacksoniks kehastudes tuleb mänguritel päästa lapsi Mr. Big'i küüsist.

Video:

Michael Jacksoni videomäng

8. Michael Jacksoni loo "Thriller" zombi kuju
Toodetud Jaapanis.
Jackson jättis oma albumiga Thriller Ameerika ja kogu maailma pop kultuuri sügava jälje. See kujuke on ainult üks märk sellest kui tuntud tema lood on.


9. Maailma suurim "Thriller" tantsumaraton
Üritus "Thrill the World" leidis aset 2008 aastal, selle raames tähistasid 4000 inimest üle maailma valgete kinnaste ja zombi välimusega Jacksoni loo "Thriller" vaimus heategevuseks antud panust.

Video:

Thrill The World - Austin

10. Michael Jacksoni "Kolkimine"
Teine Jacksoni ainetel videomäng kus mängija saab Macaulay Culkiniks kehastuda ja Jacksonit kolkida

Video:

Michael Jackson's Punch-Out!
Lisas: pistik | Lisatud: 27.06.2009 13:11 | Uuendatud: 01.10.2024 12:12

Kommenteeri

BB-kood:


Smailid:
RõõmusNäitab keeltNaljakasKuriKurb
Nimi:

E-mail:

Kommentaar:


Vaata lisaks

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm, esineb udu ja uduvihma

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm. Ennelõunal püsib kohati udu ja sajab uduvihma, hilisõhtul jõuab saartele vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal tugevneb Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul 5-10, õhtul rannikul puhanguti 15, saarte läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 9..12°C.

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm, mitmel pool sajab vihma

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul tekib kohati udu. Puhub lõunakaare tuul, pärastlõunal pöördub saartel läände ja loodesse 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C.

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused